Winkelmandje
Producten
In de aanbieding
Laatste nieuws
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden
TOP 5
PostNL pakketten bij niet thuis

  PostNL     17-10-2019  

PostNL is vanaf 16 okt 2019 gestopt met de tweede bezorgpoging. Van de pakketten waarbij de eerste bezorgpoging niet slaagt (95% van de pakketten worden bezorgd bij de eerste bezorgpoging), slaagt ook vaak de tweede bezorgpoging niet. Nu PostNL stopt met de tweede bezorgpoging worden de pakketten die bij de eerste bezorgpoging niet geleverd kunnen worden, hierna direct bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie afgeleverd. Ook blijven de pakketten vanaf deze datum maximaal 5 dagen op de locatie liggen voor ophalen. Indien u besteld zorg dan dat het pakket afgeleverd kan worden dit voorkomt een hoop ergenis bij de bezorger.  

Lees meer

Afhalen bestelling magazijn

  29-06-2019  

Het is vanaf 1 juli 2019 uitsluitend nog maar mogelijk om grote bestellingen in ons magazijn af te halen na een ( gedeeltelijke ) betaling. U kunt na betaling een afspraak maken voor het afhalen. 

Lees meer

PINNEN BIJ AFHALEN

  17-01-2016  

Het is vanaf heden ook mogelijk indien u een bestelling komt afhalen om te pinnen in ons magazijn.

Lees meer

OPKOPEN PARTIJEN

  03-09-2012  

Wij kopen ook partijen op.Wij zijn vooral geintresseerd in EURO handel dus goedkope partijen. Heeft u iets aan te bieden dan kan dit via het contact formulier of per mail. Vermeld hierbij duidelijk om wat voor artikelen het gaat,aantallen  en de prijs en eventueel een foto. Ook in complete restpartijen van het stoppen met bedrijf / markt of webwinkel zijn wij in geintresseerd. Let wel Wij kunnen u nooit de door u betaalde inkoopprijs bieden aangezien wij de handel weer door moeten verkopen aan de handel en wij ook onze marges moeten hebben. Aanbiedingen altijd per mail.Indien wij geintresseerd zijn nemen wij contact met u op.

Lees meer

BTW Belgie

  30-05-2012  

 Het verleggen van de btw voor Belgie kan uitsluitend indien u ons uw geldig BTW nummer en inschrijving handelsregister toezend. Indien u dit niet doet of kan betaald u gewoon het in Nederland geldige BTW tarief.

Lees meer

BEZOEKEN

  24-03-2012  

WIJ WERKEN UITSLUITEND OP AFSPRAAK. BEL ALTIJD EERST MET t.06-55771807 VOOR ZEKERE AANWEZIGHEID. ONS AFHAALADRES IS MOLENVELDEN 17 5507RR VELDHOVEN.

Lees meer

Betalen met Ideal Hoe werkt het

  31-07-2011  

  IDeal  Wat is iDEAL?  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Hoe werkt iDEAL?  Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen: Betalen kan op verschillende manieren. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw...

Lees meer

 
 
          BEDRIJFSINFORMATIE

          PartijStunter.eu ( Gompies Partijhandel )
          Lijmziederwei 34
          5551 SB Valkenswaard
          Tel: 0655771807 
          E-mail: info@partijstunter.eu
          KvK: 17068821
          Btw.nr NL114609482B01

 
 
 
PARTIJSTUNTER.EU

is een onderdeel van Gompies Partijhandel

 Bezoek is mogelijk op telefonische afspraak.
Afhalen van uw bestelling is uitsluitend mogelijk in Veldhoven.

Afhaaladres:
Gompies Partijhandel
Partijstunter.eu
Molenvelden 17
5507RR Veldhoven

Bel eerst even voor een zekere aanwezigheid
met T.06-55771807 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.