Winkelmandje
Producten
In de aanbieding
PARTIJ DIK PUZZELBOEK SUDOKU

PARTIJ-DIK-PUZZELBOEK-SUDOKU

€ 0,83*   € 0,62*
Laatste nieuws
Aanmelden Nieuwsbrief
Aanmelden
TOP 5
KERST 2018

  16-09-2018  

VANAF 24 SEPT IS ONS KERST PARTIJEN OUTLET KLAAR ! WIJ ZIJN OP AFSPRAAK TE BEZOEKEN OM DE PARTIJEN TE KOMEN BEKIJKEN. I.V.M DRUKTE IS HET NIET ALTIJD MOGELIJK OM GELIJK UW ARTIKELEN MEE TE NEMEN. WIJ RADEN U DAN OOK AAN OM VAN TE VOREN TE BESTELLEN WAT U ZEKER WILT. U KUNT DAN ALTIJD NOG EVEN RONDKIJKEN IN ONZE HAL. VERZENDEN VAN BREEKBARE ARTIKELEN IS NIET MOGELIJK. BESTELD U DEZE TOCH DAN IS VERZENDEN VOOR EIGEN RISICO. WIJ RADEN U DAN OOK AAN OM UW BESTELLING AF TE KOMEN HALEN IN ONS MAGAZIJN IN VELDHOVEN. LET OP ! WIJ WERKEN UITSLUITEND OP AFSPRAAK 

Lees meer

PINNEN BIJ AFHALEN

  17-01-2016  

Het is vanaf heden ook mogelijk indien u een bestelling komt afhalen om te pinnen in ons magazijn.

Lees meer

OPKOPEN PARTIJEN

  03-09-2012  

Wij kopen ook partijen op.Wij zijn vooral geintresseerd in EURO handel dus goedkope partijen. Heeft u iets aan te bieden dan kan dit via het contact formulier of per mail. Vermeld hierbij duidelijk om wat voor artikelen het gaat,aantallen  en de prijs en eventueel een foto. Ook in complete restpartijen van het stoppen met bedrijf / markt of webwinkel zijn wij in geintresseerd. Let wel Wij kunnen u nooit de door u betaalde inkoopprijs bieden aangezien wij de handel weer door moeten verkopen aan de handel en wij ook onze marges moeten hebben. Aanbiedingen altijd per mail.Indien wij geintresseerd zijn nemen wij contact met u op.

Lees meer

BTW Belgie

  30-05-2012  

 Het verleggen van de btw voor Belgie kan uitsluitend indien u ons uw geldig BTW nummer en inschrijving handelsregister toezend. Indien u dit niet doet of kan betaald u gewoon het in Nederland geldige BTW tarief.

Lees meer

BEZOEKEN

  24-03-2012  

WIJ WERKEN UITSLUITEND OP AFSPRAAK. BEL ALTIJD EERST MET t.06-55771807 VOOR ZEKERE AANWEZIGHEID. ONS AFHAALADRES IS MOLENVELDEN 17 5507RR VELDHOVEN.

Lees meer

Betalen met Ideal Hoe werkt het

  31-07-2011  

  IDeal  Wat is iDEAL?  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Hoe werkt iDEAL?  Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen: Betalen kan op verschillende manieren. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw...

Lees meer

 
 
          BEDRIJFSINFORMATIE

          PartijStunter.eu ( Gompies Partijhandel )
          Lijmziederwei 34
          5551 SB Valkenswaard
          Tel: 0655771807 
          E-mail: info@partijstunter.eu
          KvK: 17068821
          Btw.nr NL114609482B01

 
 
 
PARTIJSTUNTER.EU

is een onderdeel van Gompies Partijhandel

 Bezoek is mogelijk op telefonische afspraak.
Afhalen van uw bestelling is uitsluitend mogelijk in Veldhoven.

Afhaaladres:
Gompies Partijhandel
Partijstunter.eu
Molenvelden 17
5507RR Veldhoven

Bel eerst even voor een zekere aanwezigheid
met T.06-55771807 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.